Browsing by Author Chaiyavat Chaiyasut

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Optimization of conditions to achieve high content of gamma amino butyric acid in germinated black rice, and changes in bioactivitiesChaiyavat Chaiyasut; Bhagavathi Sundaram Sivamaruthi; Noppawat Pengkumsri; Manee Saelee; Periyanaina Kesika; Sasithorn Sirilun; Pranom Fukngoen; Korawee Jampatip; Suchanat Khongtan; Sartjin Peerajan; ไชยวัฒน์ ไชยสุต; นพวัฒน์ เพ็งคำศรี; ศศิธร ศิริลุน; สุชานาฎ คงตัน; Chiang Mai University. Pharmacy Faculty; Chiang Mai University. Pharmacy Faculty; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Pharmaceutical Sciences; Chiang Mai University. Pharmacy Faculty; Chiang Mai University. Pharmacy Faculty; Chiang Mai University. Pharmacy Faculty; Chiang Mai University. Pharmacy Faculty; Chiang Mai University. Pharmacy Faculty; Health Innovation Institute, Chiang Mai; Health Innovation Institute, Chiang Mai
2017ประสิทธิภาพข้าวก่ำไทยต่อการปรับเปลี่ยนระบบเอนไซม์ต้านออกซิเดชัน ไซโตไคน์และลําไส้ใหญ่ในสัตว์ทดลองนพวัฒน์ เพ็งคําศรี; ไชยวัฒน์ ไชยสุต; กนิษฐา แก้วดู; Noppawat Pengkumsri; Chaiyavat Chaiyasut; Kanittha Kaewdoo; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Pharmaceutical Sciences; Chiangmai University. Faculty of Pharmacy; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Nursing