Browsing by Subject Community product -- Thailand -- Samut Prakarn

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 1 of 1
Issue DateTitleAuthor(s)
2019โครงการวิจัย การยกระดับการแปรรูปผลิตภัณฑ์ปลาสลิดบางบ่อ จังหวัดสมุทรปราการ เพื่อให้ได้คุณภาพอาหารปลอดภัยจำรูญศรี พุ่มเทียน; ปิยาภรณ์ สุภัคดำรงกุล; ศิริวรรณ ตันตระวาณิชย์; รุจิราลัย พูลทวี; ยุคลธร สถาปนศิริ; ศรมน สุทิน; ชวนพิศ จิระพงษ์; ยิ่งเจริญ คูสกุลรัตน์; Jamroonsri Poomtien; Piyaporn Supakdamrongkul; Siriwan Tantawanich; Rujiralai Poontawee; Yukonthorn Sathapanasiri; Soramon Sutin; Chuanpis Jirapong; Yingjarean Khusakulrat; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology