Please use this identifier to cite or link to this item: https://has.hcu.ac.th/jspui/handle/123456789/4554
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThanachot Chaitsit-
dc.contributor.authorPuangchompoo Jones-
dc.contributor.authorConrado U. Aquino-
dc.contributor.authorพวงชมพู โจนส์-
dc.contributor.otherHuachiew Chalermprakiet University. Faculty of Business Administrationen
dc.contributor.otherHuachiew Chalermprakiet University. Faculty of Business Administrationen
dc.contributor.otherHuachiew Chalermprakiet University. Faculty of Business Administrationen
dc.date.accessioned2025-09-19T08:07:12Z-
dc.date.available2025-09-19T08:07:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://has.hcu.ac.th/jspui/handle/123456789/4554-
dc.descriptionการประชุมวิชาการระดับชาติด้านวิทยาการจัดการ สาขาวิชาวิทยาการจัดการ มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช ครั้งที่ 7 วันที่ 12 กันยายน 2563 (ออนไลน์) ณ มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช หน้า 162-167.en
dc.language.isoen_USen
dc.rightsมหาวิทยาลัยหัวเฉียวเฉลิมพระเกียรติen
dc.subjectTourists – Thailanden
dc.subjectนักท่องเที่ยว – ไทยen
dc.subjectChina Xinjiang -- Description and travelen
dc.subjectซินเจียง – ภูมิประเทศและการท่องเที่ยวen
dc.subjectXinjiang Uygur Autonomous Regionen
dc.subjectเขตปกครองตนเองซินเจียงอุยกูร์en
dc.subjectPerceptionen
dc.subjectการรับรู้en
dc.subjectDecision makingen
dc.subjectการตัดสินใจen
dc.titleThai Tourist’s Perceptions and Factors Affecting a Visit to a New Destination in the North-West of China: The Case of Xinjiangen
dc.title.alternativeการรับรู้และปัจจัยที่มีผลต่อการตัดสินใจของนักท่องเที่ย่วไทยในการไปท่องเที่ยวภูมิภาคตะวันออกเฉียงเหนือของประเทศจีน : เขตปกครองตนเองซินเจียงอุยกูร์en
dc.typeProceeding Documenten
Appears in Collections:Business Administration - Proceeding Document

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thai-Tourist’s-Perceptions-and-Factors-Affecting-a-Visit-to-a-New-Destination.pdf
  Restricted Access
307.1 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.