DSpace Repository

Effect of Different Types of Modified Starches on Microencapsulation of Cajuput Oil

Show simple item record

dc.contributor.author Parapat Sobharaksha
dc.contributor.author Ratana Indranupakorn
dc.contributor.author ปารภัทร โศภารักษ์
dc.contributor.author รัตนา อินทรานุปกรณ์
dc.contributor.other Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Pharmaceutical Sciences en
dc.contributor.other Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Pharmaceutical Sciences en
dc.date.accessioned 2025-01-29T03:28:35Z
dc.date.available 2025-01-29T03:28:35Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri https://has.hcu.ac.th/jspui/handle/123456789/3590
dc.description 5th International Conference on Pharmaceuticals, Nutraceuticals and Cosmetic Science (5th IPNaCS 2017 Conference Issue) (IPNaCS 2017) “Innovative pharmaceuticals, nutraceuticals and cosmeceuticals for better health care”, The Tawana Hotel, Bangkok, Thailand, August 3 - 4, 2017, TJPS 2017, 41: 109-112 en
dc.language.iso en_US en
dc.rights จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะเภสัชศาสตร์ en
dc.subject Microencapsulation en
dc.subject ไมโครเอนแคปซูเลชัน en
dc.subject Cajuput oil en
dc.subject น้ำมันเขียว en
dc.subject น้ำมันเคเจพุท en
dc.subject น้ำมันใบเสม็ด en
dc.subject Melaleuca cajuputi en
dc.subject Essences and essential oils en
dc.subject น้ำมันหอมระเหย en
dc.title Effect of Different Types of Modified Starches on Microencapsulation of Cajuput Oil en
dc.type Proceeding Document en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account