Browsing by Author Chairat Techavuthiporn

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Changes in Physicochemical and Microbiological Qualities of Salted Sapet-Siam FishPornpimon Kanjanavas; Chairat Techavuthiporn; Alisa Soontornwat; Chaunpis Jirapong; พรพิมล กาญจนวาศ; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; อลิษา สุนทรวัฒน์; ชวนพิศ จิระพงษ์; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2020Effect of passive modified atmosphere storage incorporated with 1-MCP on quality of asparagus spears during cold storageChairat Techavuthiporn; Suriyan Supapvanich; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; สุริยัณห์ สุภาพวานิช; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Faculty of Industrial Education and Technology
2018Effect of preharvest chitosan application on bioactive compounds of and sunflower sprouts during storageSuriyan Supapvanich; Chimsoontorn, V. V.; Anan, W. W.; Panida Boonyaritthongchai; Racha Tepsorn; Chairat Techavuthiporn; สุริยัณห์ สุภาพวานิช; พนิดา บุญฤทธิ์ธงไชย; รชา เทพษร; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Department of Agricultural Education; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Department of Agricultural Education; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Department of Agricultural Education; King Mongkut’s University of Technology Thonburi. School of Bioresources and Technology; Thammasat University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2016Effect of prestorage short-term Anoxia treatment and modified atmosphere packaging on the physical and chemical changes of green asparagusChairat Techavuthiporn; Panida Boonyaritthongchai; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; พนิดา บุญฤทธิ์ธงไชย; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; King Mongkut’s University of Technology Thonburi. School of Bioresources and Technology
2018Guava fruit treated with hot water on microbiological quality of fresh-cut ‘Kimju’ and ‘Pan Srithong’ guavaJutatip Poubol; Chairat Techavuthiporn; Sirichai Kanlayanarat; จุฑาทิพย์ โพธิ์อุบล; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; ศิริชัย กัลยาณรัตน์; Kasetsart University. Faculty of Liberal Arts and Science, Kamphaeng Saen Campus,; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; King Mongkut's University of Technology Thonburi. School of Bioresources and Technology
2016Performance of Starch Based Flexographic Inks and BiodegradabilityJuntira Komasatitaya; Chairat Techavuthiporn; จันทิรา โกมาสถิตย์; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; King Mongkut’s University of Technology Thonburi. Faculty of Industrial Education and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2017Physicochemical changes of ‘Phulae’ pineapple fruit treated with short-term anoxia during ambient storageChairat Techavuthiporn; Panida Boonyaritthongchai; Suriyan Supabvanich; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; พนิดา บุญฤทธิ์ธงไชย; สุริยัณห์ สุภาพวานิช; HuachiewChalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; King Mongkut’s University of Technology Thonburi. School of Bioresources and Technology; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Faculty of Industrial Education
2018Postharvest quality maintenance and bioactive compounds enhancement in ‘Taaptimjaan’ wax apple during short-term storage by salicylic acid immersionSuriyan Supapvanich; Preyanuch Mitsang; Pannipa Youryon; Chairat Techavuthiporn; Panida Boonyaritthongchai; Racha Tepsorn; สุริยัณห์ สุภาพวานิช; พรรณิภา ยั่วยล; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; พนิดา บุญฤทธิ์ธงไชย; รชา เทพษร; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Faculty of Industrial Education and Technology; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Faculty of Industrial Education and Technology; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Prince of Chomphon Campus, Department of Agricultural Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; King Mongkut’s University of Technology Thonburi. School of Bioresources and Technology; Thammasat University. Faculty of Science and Technology
2020การสกัดเจลาตินจากเกล็ดปลาสลิดที่เป็นชิ้นส่วนเหลือใช้หลังกระบวนการแปรรูปปลาสลิดชวนพิศ จิระพงษ์; อลิษา สุนทรวัฒน์; พรพิมล กาญจนวาศ; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; Chaunpis Jirapong; Alisa Soontornwat; Pornpimon Kanjanavas; Chairat Techavuthiporn; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2019การเปรียบเทียบวิธีการสกัดเพคตินจากก้านผักตบชวาด้วยกรดและน้ำกลั่นพัทธ์ธีรา ตั้งอรุณสันติ; ปียนันท์ น้อยรอด; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; Patteera Tangarongsanti; Peeyanan Noirod; Chairat Techavuthiporn; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology. Student of Bachalor of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2015ผลของการอบผลฝรั่งพันธุ์แป้นสีทองด้วยลมร้อนต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณจุลินทรีย์ของฝรั่งพร้อมบริโภคจุฑาทิพย์ โพธิ์อุบล; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; ศิริชัย กัลยาณรัตน์; Jutatip Poubol; Chairat Techavuthiporn; Sirichai Kanlayanarat; Kasetsart University. Faculty of Liberal Arts and Science, Kamphaeng Saen Campus; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; King Mongkut’s University of Technology Thonburi. School of Bioresources and Technology
2020ผลของปริมาณเกลือต่อคุณภาพของปลาสลิดตากแห้งพรพิมล กาญจนวาศ; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; อลิษา สุนทรวัฒน์; ชวนพิศ จิระพงษ์; Pornpimon Kanjanavas; Chairat Techavuthiporn; Alisa Soontornwat; Chaunpis Jirapong; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2020ผลของปริมาณเกลือต่อคุณภาพของปลาสลิดแดดเดียวพรพิมล กาญจนวาศ; อลิษา สุนทรวัฒน์; ชวนพิศ จิระพงษ์; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; Pornpimon Kanjanavas; Alisa Soontornwat; Chaunpis Jirapong; Chairat Techavuthiporn; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Faculty of Industrial Education and Technology