Browsing by Author Chairat Techavuthiporn

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Changes in Physicochemical and Microbiological Qualities of Salted Sapet-Siam FishPornpimon Kanjanavas; Chairat Techavuthiporn; Alisa Soontornwat; Chaunpis Jirapong; พรพิมล กาญจนวาศ; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; อลิษา สุนทรวัฒน์; ชวนพิศ จิระพงษ์; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2020Effect of passive modified atmosphere storage incorporated with 1-MCP on quality of asparagus spears during cold storageChairat Techavuthiporn; Suriyan Supapvanich; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; สุริยัณห์ สุภาพวานิช; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Faculty of Industrial Education and Technology
2016Performance of Starch Based Flexographic Inks and BiodegradabilityJuntira Komasatitaya; Chairat Techavuthiporn; จันทิรา โกมาสถิตย์; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; King Mongkut’s University of Technology Thonburi. Faculty of Industrial Education and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2017Physicochemical changes of ‘Phulae’ pineapple fruit treated with short-term anoxia during ambient storageChairat Techavuthiporn; Panida Boonyaritthongchai; Suriyan Supabvanich; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; พนิดา บุญฤทธิ์ธงไชย; สุริยัณห์ สุภาพวานิช; HuachiewChalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; King Mongkut’s University of Technology Thonburi. School of Bioresources and Technology; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Faculty of Industrial Education
2020การสกัดเจลาตินจากเกล็ดปลาสลิดที่เป็นชิ้นส่วนเหลือใช้หลังกระบวนการแปรรูปปลาสลิดชวนพิศ จิระพงษ์; อลิษา สุนทรวัฒน์; พรพิมล กาญจนวาศ; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; Chaunpis Jirapong; Alisa Soontornwat; Pornpimon Kanjanavas; Chairat Techavuthiporn; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2019การเปรียบเทียบวิธีการสกัดเพคตินจากก้านผักตบชวาด้วยกรดและน้ำกลั่นพัทธ์ธีรา ตั้งอรุณสันติ; ปียนันท์ น้อยรอด; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; Patteera Tangarongsanti; Peeyanan Noirod; Chairat Techavuthiporn; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology. Student of Bachalor of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2020ผลของปริมาณเกลือต่อคุณภาพของปลาสลิดตากแห้งพรพิมล กาญจนวาศ; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; อลิษา สุนทรวัฒน์; ชวนพิศ จิระพงษ์; Pornpimon Kanjanavas; Chairat Techavuthiporn; Alisa Soontornwat; Chaunpis Jirapong; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2020ผลของปริมาณเกลือต่อคุณภาพของปลาสลิดแดดเดียวพรพิมล กาญจนวาศ; อลิษา สุนทรวัฒน์; ชวนพิศ จิระพงษ์; ชัยรัตน์ เตชวุฒิพร; Pornpimon Kanjanavas; Alisa Soontornwat; Chaunpis Jirapong; Chairat Techavuthiporn; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang. Faculty of Industrial Education and Technology