Browsing by Subject Black rice

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Co-extract of green tea and black rice: incremental effect of antioxidant and anti-inflammatory properties and their freeze-dried double emulsion encapsulated powderNuttinee Salee; Wantida Chaiyana; Songyot Anuchapreeda; Waranya Neimkhum; Srisuwan Naruenartwongsakul; Worrapob Chaisan; Niramon Utama-ang; ณัฐธินี สาลี; วรรธิดา ชัยญาณะ; ทรงยศ อนุชปรีดา; วรัญญา เนียมขำ; ศรีสุวรรณ นฤนาทวงศ์สกุล; นิรมล อุตมอ่าง; Chiang Mai University. Faculty of Agro Industry; Chiang Mai University. Faculty of Pharmacy; Chiang Mai University. Faculty of Associated Medical Sciences; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Pharmaceutical Sciences; Chiang Mai University. Faculty of Agro Industry; Chiang Mai University. Cluster of High Value Products from Thai Rice and Plants for Health; Chiang Mai University. Faculty of Agro Industry
2017ประสิทธิภาพข้าวก่ำไทยต่อการปรับเปลี่ยนระบบเอนไซม์ต้านออกซิเดชัน ไซโตไคน์และลําไส้ใหญ่ในสัตว์ทดลองนพวัฒน์ เพ็งคําศรี; ไชยวัฒน์ ไชยสุต; กนิษฐา แก้วดู; Noppawat Pengkumsri; Chaiyavat Chaiyasut; Kanittha Kaewdoo; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Pharmaceutical Sciences; Chiangmai University. Faculty of Pharmacy; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Nursing