Browsing by Subject Yogurt

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2019การผลิตโยเกิร์ตมะม่วงน้ำดอกไม้เสริมไข่มุกมะม่วงโพรไบโอติกศรภกรฉัตร ปิ่นทอง; สกุลกานต์ ทิพย์โอสถ; สมฤทัย มากเฟื้อง; จํารูญศรี พุ่มเทียน; รุจิราลัย พูลทวี; Sornpakornchat Pinthong; Sakoonkarn Tiposot; Somruthai Makfuang; Jamroonsri Poomtien; Rujiralai Poontawee; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology. Student of Bachalor of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology. Student of Bachalor of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology. Student of Bachalor of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology
2015การเหลือรอดของเชื้อโพรไบโอติกที่ห่อหุ้มด้วยวิธีไมโครเอนแคปซูเลชันในโยเกิร์ตข้าวโพดโยเกิร์ตนมวัวและโยเกิร์ตนมถั่วเหลืองเมื่อเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำเทพอนันต์ สมานวงศ์; นพวรรณ เรืองเดชบุญฤทธิ์; สุรีย์พร เอี่ยมศรี; Tepanan Samanwong; Nobpawan Ruangdechboonyarit; Sureeporn Aeamsri; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology. Student of Bachalor of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Science and Technology