Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-1 of 1 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021ปัจจัยที่มีผลต่อพฤติกรรมการบริโภคอาหารสสำเร็จรูปแช่แข็งพร้อมรับประทานของนักศึกษาคณะสาธารณสุขศาสตร์และสิ่งแวดล้อม มหาวิทยาลัยหัวเฉียวเฉลิมพระเกียรติธนพร ถาพรพันธ์; ศิวาภรณ์ สิทธิกุล; วาริชาติ ทิมา; รัตติยากร ชูชิต; อาภาภรณ์ บุลสถาพร; จิริสุดา สินธุศิริ; ดวงหทัย แสงสว่าง; อุมารัตน์ ศิริจรูญวงศ์; Thanaporn Thapornpan; Siwaporn Sitthikul; Warichat Thima; Rattiyakorn Chuchit; Apaporn Bulsathaporn; Jirisuda Sinthusiri; Duanghathai Sangsawang; Umarat Sirijaroonwong; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Public and Environmental Health. Student of Bachelor of Public and Environmental Health.; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Public and Environmental Health. Student of Bachelor of Public and Environmental Health.; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Public and Environmental Health. Student of Bachelor of Public and Environmental Health.; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Public and Environmental Health. Student of Bachelor of Public and Environmental Health.; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Public and Environmental Health; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Public and Environmental Health; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Public and Environmental Health; Huachiew Chalermprakiet University. Faculty of Public and Environmental Health